مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مجدد کارشناسی تصادف

سلام من با موتور تصادف کردم من داخل کوچه ایی پیچیدم و موتوربا سرعت به در جلو از سمت راست زد. کارشناس گفتم من مقصرم چون نباید می پیچیدم تو کوچه حق تقدم با وسیله ایی که مستقیم میاد در حالیکه اون کوچه نه ورود ممنوع بوده نه چیزی و اینکه هیچ مدارکی از راکب موتور نخواستن و خیلی راحت میگن نبای میپیچیدین این یعنی چی من که به موتور نزدم و کاملامشخصه که فاصله طولی رعایت نشده

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ملاک تشخیص کارشناس تصادفات می باشد . می توانید به نظریه اعتراض نمایید .