مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مجدد کارشناسی تصادف

سلام ماشین با موتور سیکلت تصادف کرده من داخل کوچه پیچیدیم موتور ازسمت راست باسرعت به در جلو کوبید کارشناس بنده رومقصر کردن گفتن نباید داخل کوچه میپیچیدن حق تقدم با وسیله نقلیه ایی که مستقیم میاد در ضمن از راکب موتور سیکلت هیچ مدارکی نخواستن معلوم نیست اصلا مدارک داشته یا نه
این چه مدل کارشناسیه واقعا منکه به موتور نزدم درضمن من داخل کوچه پیچیده بودم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی می توانید اعتراض کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید به نظریه اعتراض نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید به نظریه افسر راهنمایی اعتراض نمایید و درخواست هیات کارشناسی سه نفره را نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت اعتراض میتوانید تقاضای کارشناسی کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تقاضای اعتراض بزنید تا مجددا کارشناسی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مطابق قانون شما حق اعتراض به نظریه کارشناسی دارید و این حق برای شما محفوظ است . فلذا با اعتراض شما ، موضوع به هیات کارشناسی 3 نفره انتقال پیدا خواهد کرد تا در مورد این موضوع کارشناسی مجدد کنند .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست اعتراض و درخواست کارشناس سه نفره داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید....

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتوانید به نظر کارشناسی اعتراض کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نظر کارشناس درست است و نداشتن گواهینامه و مدارک تاثیری در تخلف شما ندارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید در مهلت مقرر به نظر کارشناس اعتراض کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید به نظر کارشناس اعتراض نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام میتوانید به نظریه کارشناس اعتراض نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام، درخواست مجدد کارشناسی تصادف در صورتی که به اعتقاد شما نتیجه‌ی کارشناسی صحیح نیست و شما ادعا دارید که در واقع شما مقصر نبوده‌اید، می‌توانید از طریق درخواست مجدد کارشناسی تصادف را داشته باشید. در این درخواست، به دلیل نارضایتی از نتیجه‌ی کارشناسی قبلی، درخواست مجدد بررسی و ارزیابی تصادف را اعلام کرده و درخواست می‌کنید در این بررسی، کارشناسی دقیق‌تر و عادلانه‌تری انجام شود.

درخواست مجدد کارشناسی تصادف می‌تواند به شما کمک کند تا مطمئن شوید که نتیجه‌ی کارشناسی اصلی، صحیح بوده و اگر معتقد هستید که در واقع شما مقصر نبوده‌اید، امکان دارد که در این بررسی جدید، این موضوع به درستی بررسی شود. لازم به ذکر است که در صورت ارائه‌ی مدارک و شواهدی که نشان دهنده‌ی عدم مسئولیت شما در تصادف هستند، احتمالاً به شما کمک خواهد شد.