مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با موتور که ماشین پیچید جلوم و من سرنشین موتور بودم

سلام خسته نباشید در تاریخ 1402/1/3باموتور که ماشین پیچید جلومون من سرنشین بودم تصادف کردم و از ناحیه کمر زربه‌خوردم‌الان که بیشتر از یک ماه میگذره نمیتونم برم سرکار رفتم ام ار ای گرفتم نوشته تنگی خفیف نخاع L4و از ناحیه پشتی چند دیسک بیش از حد برآمد دیده میشود ولی متخصص تشخیص داده سالم هستم و هیچ چیزی بهم تخلق‌نگرفته راهنمایی کنید که چیکار کنم من یه کارگر هستم و برا خرج یک ماه خانه قرض کردم الان باید چیکار کنم

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بستگی به نظر کارشناس تصادفات دارد که براساس آن اقدام می شود