مشاوره حقوقی رایگان - در مورد خسارات درمانم

با سلام عرض ادب و احترام استادان گرامی
من تصادف جرحی داشتم الانم مراحل دادگاهم رو به آخر هست در واقعه رفته برای بیمه و دیه میخواستم بپرسم من برای دریافت مخارج درمانم در طول این دو سال که افتاده هستم رو تخت آسیب نخاعی شدم خرج کرد های فیزیوتراپی و قرص دارو و ویلچر و غیره را چطور باید از ضارب بگیرم چون مبلغ خرج کردم زیاد هست به نسبت میشه یه وکیل کار بلد راهنماییم کنه من از مازندران بابل هستم پرونده تصادفم فیروزکوه هست چون اونجا تصادف کردم ضارب هم ساکن خرم آباد هست یه وکیلی که کار بلد و قوی میخوام کار و روال دریافت مخارج را بتونم بگیرم خودشو معرفی کنه ممنون میشم

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

سلام.مطابق قانون کلیه هزینه های درمان باید توسط بیمه جبران شود.برای این کار باید بطرفیت مقصر حادثه و شرکت بیمه طرح دعوی نموده و با ارائه مستندات از جمله فاکتورهای مربوط به هزینه های درمان درخواست محکومیت شرکت بیمه به پرداخت این هزینه ها را نمود.