مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام وقتون بخیر
من دختر 20 ساله هستم و پدرم به مدت 12 سال اعتیاد داشتن ولی 5 سال پیش ترک کردن و میگن از اون موقع پاک هستن ولی من چند وقتی هست که توی جیبش یا اتاقش پوکه های خالی مورفین پیدا میکنم اما خودش انکار میکنه و میگه مصرف نمیکنه علاوه بر اون به شدت مشکوک شده و به مادرم حرفای رکیک میزنه و بهش تهمت میزنه و اونو کتک میزنه ولی من هیچ کاری نمیتونم بکنم
در این مورد من میتونم ازش شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر ولی مادرتون میتواند ازش شکایت کند

یک وکیل

برای موضوع اعتیاد میتوانید به پلیس مبارزه با مواد مخدر مراجعه تا شما را راهنمایی کنند