مشاوره حقوقی رایگان - معرفی به پزشکی قانونی و تعیین طول درمان

با سلام.ساکن تهران هستم و در تاریخ یکم فروردین در کرمانشاه تصادف کردم.از طریق اورژانس به بیمارستان منتقل و پس از انجام معاینات پزشکی مشخص شد که از ناحیه مهره های کمر دچار شکستگی هستم.متاسفانه کمتر از 12 ساعت بعد از وقوع حادثه از بیمارستان ترخیص و به جهت اینکه برگ معرفی نامه به پزشکی قانونی تحویل اینجانب نشده بود و مهمتر این که فردای روز ترخیص مقارن با شروع ماه مبارک رمضان بود بالاجبار به تهران و محل سکونت خود مراجعت نمودم.سوال اینه که آیا با گذشت بیش از یک ماه جهت معرفی به پزشکی قانونی و تعیین طول درمان مشکلی ایجاد میشه و با عنایت به اینکه به لحاظ آسیب های ناشی از تصادف امکان تحرک و مراجعه به کرمانشاه رو ندارم راه حل چیه؟ضمن تشکر از دادراه و دوستان وکلای عزیز،ممنون میشم پاسخ بدید.از لطف تون بی نهایت سپاسگزارم.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید شکایت کنید ولی رسیدگی و دادگاه در کرمانشاه خواهد بود بعد از مشخص شدن شعبه رسیدگی کننده لایحه بدید و تقاضای انتقال پرونده به تهران را بخواهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام،
با توجه به شرایطی که شما توضیح دادید، بهتر است به صورت سریع با یک وکیل تماس بگیرید. وکیل شما می‌تواند با مراجعه به دادگاه و درخواست صدور برگ معرفی نامه به پزشکی قانونی برای شما، مشکل شما را حل کند. همچنین، وکیل شما می‌تواند با مراجعه به پزشکی قانونی و درخواست تعیین طول درمان، شما را راهنمایی کند.
بهتر است به صورت سریع با یک وکیل تماس بگیرید تا بتواند بهترین راه حل را برای شما پیدا کند.