مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از راننده فراری در تصادف

سلام و درود خسته نباشید اگه ممکنه کمک کنید من کروکی دارم مقصر 50٪ زده و پاش شکسته الان ما باید اول پزشکی قانونی ببرم یا نه اول طرح شکایت کنم ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا طرح شکایت نمایید و اصولاً نامه کلانتری هم اخذ نمایی به پزشک قانونی معرفی خواه شد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بعد از طرح شکایت نامه پزشک قانونی را دریافت و پزشکی قانونی �رفی می‌شوید