مشاوره حقوقی رایگان - آيا عاقد سيار وجود دارد؟

با سلام پدر من بعد از ٣٥ سال زندگی با مادرم بدون اذن مادرم همسر دوم بصورت عقد دائم اختيار كرده و وقتی ازش سؤال ميپرسيم كجا عقد كرديد در جواب ميگه عاقد سيار بود.
آيا واقعا عاقد سيار وجود داره؟

پاسخ ها :

محمد سعيد  ثمري

محمد سعيد ثمري :

استان :

در عقد موقت نيازي به ثبت واقعه نكاح نيست مگر فرزندي متولد بشود و در عقد دائم بايد نكاح ثبت شود در دفتر ازدواج .. عاقد هم ميتواند در دفتر خود ثبت نكاح نمايد و هم در منزل طرفين . لذا عاقد مد نظر قطعاً نسبت به عقد موقت بوده

یک وکیل

سلام" ممکن است عاقد شرعی یا رسمی ، دفتر ثبت نکاح را از دفتر خود خارج نموده و در دفتر عاقد رسمی دیگری و یا در محیط خارج از دفتر رسمی ازدواج ، مبادرت به ثبت نکاح نموده باشد و از این حیث فرقی بین نکاح موقت یا دائم نیست .