مشاوره حقوقی رایگان - پارک در كوچه بن بست

با سلام بنده در كوچه بن بستی زندگي ميكنم كه در منزل پاركينگ ندارم و ماشينم را سر كوچه پارك ميكنم و از طرفي شخصي كه مغازه اش سر كوچه و درب مغازه اش رو به خيابان است با زورگويي به بنده ميگويد كه اينجا جاي پارك من است و تو حق پارك در اينجا را نداري در صورتي كه درب منزل ما در انتهاي كوچه است ولي درب مغازه ايشان رو به خيابان است، از راهنمايي شما سپاسگذار خواهم بود.

پاسخ ها :

یک وکیل

قاعدتا کوچه و خیابان که جزء اماکن عمومی هستند محل پارکینگ شما نیست و اگر منزل شما پارکینگ ندارد باید از پارکینگ عمومی استفاده کنید