مشاوره حقوقی رایگان - تصادف کردم از بیمه حوادث راننده استفاده کنم

سلام خسته نباشید من به پزشکی قانونی رفتم بازدید اولیه نظر پزشکی 10مورد جرح و نوشت هرکدام حارصه. بمدت یک ماه و نیم طول درمان داد بعد رفتم جواب داد دیدم 2مورد از جرح و نوشته یک درصد بعدا نامه اولیه که 10مورد داشت ننوشته میخواستم ببینم چرا ننوشته بود. نامه اولیه رو بردم بیمه دادم هنوز دومی رو نبردم

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

بهتر است با تصویر هر دو نامه و سایر مدارک به یک وکیل مراجعه کنید تا راهنمایی تان کند. با این سوال نمی توان پاسخی داد.