مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و اجرت المثل

باسلام بنده درخواست نفقه دادم و ابلاغیه اومد که بامدارک به فلان شعبه مراجعه کنم الان 2ماهه که درمنزل پدرم ساکنم چون همسرم
بدلیل اعتیاد شدید بااینکه دریک شرکت مشغول بکار است وحدودا ده میلیون ماهیانه دریافت میکند حتی قادرنیس خونه ای رواجاره کنه وخانه ایی هم که تاالان باهم درآن زندگی میکردیم بنام خودم ازمحل فروش طلا بوده.سوالم اینه من درخواست روهمینطوری ازیک سال قبل زدم ولی خورد وخوراکمون درحدخیلی پایین ولی پوشاک وچیزایی دیگ مث دکتر ومسافرت صفر بوده 6تادندونهام بعلت نبودپول کشیده شده حالامن بایدچطوری ثابت کنم نفقه منوپسرم درحدبخور نمیر بوده در این یکسال ؟ این 2ماه روهم یارانمو خواستم نداده چطور پیگیری کنم؟ باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نفقه خود و فرزندان را طبق نظر کارشناس می توانید مطالبه کنید.
در جلسه رسیدگی نیز باید حاضر شوید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام لازم نیست شما چیزی را اثبات نمایید
و تهیه منزل مستقل در شأن زوجه جز نفقه است
و مبلغ نفقه توسط کارشناس مشخص خواهد شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نفقه عبارت از از مسکن، غذا ،خوراک و پوشاک و تمامی‌مخارج ضروری زوجه که بر عهده زوج است.ایشان باید پرداختش را اثبات کند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

همینکه در منزل پدرت هستی و خونه بنام شماست یعنی نفقه نمیده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که مطابق قانون زوج موظف است که یک منزل مستقل در شان زوجه تهیه نماید و سایر منزل نیز تهیه نماید که تمام اینها جزو نفقه زوجه می باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه باید اسناد و مدارک شما را بررسی کنیم و در کنار آن اظهارات شما نیز اخذ شود و سپس به نظر قطعی برسیم

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ما میتوانیم بابت نفقه ایام گذشته خود دادخواست دهید تا کارشناسان را محاسبه کند و پرداخت شود و در خصوص یارانه نیز از طریق فرمانداری با دستور قضاییی می توانید درخواست تفکیک یارانه کند

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

نففه گذشته شما را باید بپردازید ولی در مورد فرزندتان فقط از تاریخ دادخواست محاسبه می کنند لذا هر چه سریعتر دادخواست نفقه فرزند هم مطرح کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به فرمانداري محل مراجعه نمايد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

نیاز به اثبات توسط شما نیست خود همسر شما برای اثبات پرداخت نفقه باید مدرک ارایه کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نسبت به نفقه آینده هر دوی شما
امکانطرح دعوا وجود دارد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به شعبه مراجعه کنید.بااسنادومدارک وفیش واریزی دفاع عدم کفایت نفقه پرداختی ویارانه را مطرح کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما میتوانید درخواست مطالبه نفقه ایام گذشته خودتان را با شهادت شهود نموده و درخواست کارشناسی برای تعیین نفقه آتیه خود را نیز داشته باشید و همگام با آن دادخواست تهیه مسکن مستقل را تنظیم کنید
تحت عنوان ترک انفاق از همسرتان شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست مطالبه نفقه بدهید و در جلسه تقاضای کارشناسی کنید