مشاوره حقوقی رایگان - پرده بكارت

من تقريبا ١٠ ماه پيش بكارتمو از دست دادم ولی دخول كامل نبود ولی بكارتم پاره شد بعد من ٨ ماه با يكی دوستم واسه ازدواج ٦ ماه ٧ ماه پيش باهم نزديكی كرديم ولی متوجه پاره بودن پرده نشد چون فوق العاده درد شديد داشتم ولی خون نيومد الان ميگه بايد ببرم دكتر ببينم کی اين اتفاق افتاده چون من نديدم خون بياد الان اين منو ببره چی ميشه دكتر چی ميگه ١٠ ماه پيش اين اتفاق افتاده ميگه ميخوام ببينم برم چی ميگن

پاسخ ها :

محمد علی اسماعیلی

محمد علی اسماعیلی :

استان :

سلام بعد از گذشت این مدت ، تعیین زمان ازاله بکارت میسر نیست

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

باسلام.توضیحات مبهم است شما فرمودید 6الی 7ماه پیش نزدیکی صورت گرفته است پس چرا بعد از گذشت 7ماه ایشان در صدد پیگیری این موضوع هستند و در ثانی عمل ایشان با شما نیز صحیح نبوده و شما عقد نکاح انجام نداده اید و ابهامات دیگر.