مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

سلام. ببخشید من و همسرم عقد هستیم و ما رابطه داشتیم و توی اولین رابطه من خونریزی نداشتم. اما نه من و نه همسرم از هم شاکی نبودم و اون به من اعتماد داشت برای همین دکتر یا پزشک قانونی نرفتیم. الان یک سال گذشته و ما هرباری رابطه داریم اما کسی نمیدونه من الان میتونم از پزشک قانونی سلامت پرده بکارتم رو بگیرم یا گفته بشه که پرده بکارت من ارتجاعی بوده؟ و اینکه فهمیده میشه اولین رابطه ما چه موقع بوده یا خیر؟؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

علت گرفتن گواهى باكره بودن براى چه امرى هست اگر شما و همسرتان مشكلى نداريد نيازى به اينكار نيست

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.وقتی با شوهرتون هماهنگ و موافق هستید گواهی را برای چه کسی میخواهید؟و اولین رابطه قابل تشخیص نیست.