مشاوره حقوقی رایگان - رابطه جنسی تلفنی

سلام میخواستم بدونم یک دختر و پسر که با هم دوست دختر دوست پسر هستند و مادر و پدر هاشون از رابطه معمولی خبر دارند ولی پشت تلفن رابطه جنسی دارند بدون اینکه دختر دستی به خودش بزنه ولی پسر دست به خودش بزنه مجازاتش چیه و آیا اون خانواده میتونن از خانواده پسر یا دختر شکایت کنن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اولاً اثبات اینکه پسر پشت تلفن چه عملی انجام میده قابل اثبات نیست و اگر خود پسر اقرار به چنین عملی نکند حتی دختر نیز متوجه موضوع نمی شود.
از طرفی در قانون مجازات برای اینگونه رابطه ها مجازات تعیین نشده است.
ولی خود ارضایی گناه است و از نظر اخلاقی نیز کار درستی نیست و از طرفی از نظر پزشکی نیز باعث آسیب جسمی و روانی برای فرد می شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سکس چت و یا رابطه جنسی تلفنی اگر در حدی باشد که منجر به ارضای جنسی شود . به نوعی میتواند رابطه نامشروع دون زنا باشد اما باید از سوی شاکی به اثبات برسد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

در صورت اثبات موضوع ، جرم و قابل مجازات است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در شکایت باید ذی سمت باشید.ادله اثباتی چیست؟؟

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شاکی باید ذینفع باشد و موضوع را اثبات کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از مواردی نیست که قانونگذار براش مجازات تعیین کرده باشد مخصوصا اینکه پدر و مادر هر دو طرف در جریان هستند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

روابط تلفنی خارج از محدوده مقررات شرعی میان زن و مردی که میان آن ها رابطه زوجیت نبوده، جرم و قابل مجازت طبق ماده 637 قانون مجازات اسلامی می باشد.

مجازات جرم رابطه نامشروع تلفنی، تا 99 ضربه شلاق بوده که قابل تخفیف و تبدیل است و با توبه ساقط می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام جدا از اینکه این عمل حرام است و گناه کبیره می باشد جرم نیز است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به سن آنان دارد
این عمل جرم است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به چنین اعمالی که شما بیان کردید ، جرم رابطه نامشروع صدق می کند . اساسا رابطه جنسی تلفنی وجود ندارد و هر رابطه جنسی بایستی در شرایط فیزیکال و حقیقی صورت گیرد و در شرایط مجازی ، قابل تصور نیست . در هر صورت ، اگر هر خانواده ای اقدام به شکایت کند ، بایستی توجه داشته باشد که یک طرف عمل مجرمانه هم، آنها هستند و دختر یا پسر آنها از این قضیه بری نخواهند ماند .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

متوجه موضوع نشدم
استمنا را از متخصصين شرع سوال فرماييد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اثبات آن سخت است و به صرف اقرار خود شخص مجازات دارد که هیچ شخصی اقرار به این امر نمیکند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله این اقدام مصداق رابطه نامشروع مادون زناست و در صورت اثبات محکومیت دارد
بهتر است اقدام نکنید چرا که نه تنها به لحاظ قانونی بلکه به لحاظ شرعی و اخلاقی هم کار ناپسندی است