مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

سلام همسر بنده یک سال پیش فوت کرده و مادر زنم به عنوان ورثه دادخواست استرداد جهیزیه داده جهیزیه متعلق به 17 سال پیش هست وعملا چیزی از اون باقی نمونده فاکتور هم ندارند سه تا شاهد زن از اقوام خودشان دارند اولا در صورت عدم حضور بنده حکم چیست ثانیا در صورت حضور بنده حکم چیست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
حتما در جلسه دادرسی شرکت نمایید و به صورت قانونی دفاع نمایید
و در صورت عدم حضور در جلسه دادرسی ‌، محکوم خواهید شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهتر حاضر شده و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید
بهتر است تحویل نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است حتما حاضر شوید و دفاعیات مذکور را مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهیزیه اگر از بین رفته باشد قابل استرداد نیست.

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

اگر وسایل در اثر استفاده معمولی و بدون تقصیر شما تلف شده باشه، مسئولیتی ندارید، بهتر است حضور پیدا کرده و از خود دفاع کنید، در صورت عدم حضور رای غیابی صادر میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست در مقام دفاع مدارک خود را مانند فاکتور و شهادت شهود ارائه دهید همچنین می‌توانید از جرح شهود نیز استفاده کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برو دادگاه همین حرفها را بزن ، اگه نری محکوم میشی

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر بدون تقصیر از بین رفته باید از خود دفاع کنید بصورت حضوری

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام احتمال میدیم در صورت عدم حضور شما دادگاه حکم به استرداد جهیزیه صادر نکند

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

حتما در دادگاه حضور داشته و دفاع کنید که از جهیزیه چیزی نمونده که استرداد بشه

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در دادگاه حاضر شوید و مستند و مستدل از خود دفاع نمایید در غیر این صورت حکم به استرداد جهیزیه به نفع ایشان صادر خواهد شد

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
بهتره حضور یابید و نسبت به خواسته خواهان دفاع کنید چون احتمالش زیاده که به جهت عدم حضور و عدم شنیدن دفاعیات و ادله شما توسط مرجع قضایی مربوطه حق به خواهان داده شود

ياسر  زماني رشت آبادي

جناب آقای ياسر زماني رشت آبادي :

حتما در دادگاه شرکت بفرمایید و عنوان کنید که با گذشت سالها عملا جهیزه مستهلک شده

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

منظور شما از حضور با عدم حضور در دادگاه باشه قطعا اگه نباشید به ضرر شما تموم میشه نمی تونید از خودتون دفاع کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت عدم حضور محکوم می شوید بهتر است حاضر شوید و دفاعیه خود را ارائه فرمایید
لایحه دفاعیه تخصصی توسط وکیل تنظیم نمائید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای حهیزیه باید طبق لیست سیاهه جهیزیه عروس در زمان عقد اقدام کنند. وگرنه بابت اقلام باید فاکتور ارایه دهند

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

جهیزیه جزو اموال متوفی محسوب میگردد و شما نیز از آن ارث خواهید برد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حتما حاضر شویدجهیزیه اگر از بین رفته باشد قابل استرداد نیست.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بهتر است حاضر شوید و آنچه که مربوط به 17 سال قبل است را تحویل ایشان دهید، در مورد شاهد ایشان باید 2 شاهد مرد داشته باشد و یا 1 مرد و 2 زن
صورتجلسه جهیزیه هم باید داشته باشد