مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل

سلام من پدرم به رحمت خدا رفته و مادرم قیوم ما هست و همه برادر و خواهرهم به مادرم وکالت دادیم برای همه چیز فقط بلاعزل نیست حالا من از مادرم وکالت بلاعزل دارم من میتونم از وکالتم حقوق را دریافت کنم و اگه حقوق را براشت کردم ایا میتونن شکایت مرا بکنن ممنون میشوم اگه جواب بدی

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تا زمانیکه از وکالت عزل نشده اید و وکالت در دریافت حقوق هم داشته باشید و مادرتان هم وکالت در توکیل داشته باشند ، اقدام شما درست و قانونی است.
در شهرتان حضورا به وکیل مراجعه کنید و وکالتنامه را ببرید رویت کنند