مشاوره حقوقی رایگان - مهریه عندالاستطاعه

سلام
همسرم اواخر اسفند, درخواست طلاق داده و در حال حاضر جلسات مشاوره رو میره و هنوز ابلاغیه دادگاه برای من نیومده.

مهریه من 500 تا سکه بصورت عندالاستطاعه هست
ده سال زندگی کردیم و یک پسر 5 ساله هم داریم
هیچ مالی بنام شوهرم نیست
شغلش هم مکانیکی هست
میخواستم بدونم مهریه قسط بندی میشه؟
حداقل میزان پیش قسط مهریه چند سکه هست؟
اقساط چند ماهه در نظر گرفته میشه؟
لطفا بگید حدودی میخوام بدونم.

سوال بعدیم اینه که همسرم چند ماهه ترک منزل کرده و بچه هم با خودش برده و خونه مادرش زندگی میکنه و فقط اجاره خونه پرداخت میکنه و بهم خرجی نمیده و من تا الان شکایت نکردم چون قصد طلاق ندارم.
مستاجر هم هستیم و موعد تحویل خونه خرداد هست و همسرم به صاحبخونه گفته تمدید دیگه نمیکنه.

الان باید ایشون برای من خونه اجاره کنند یا میتونند من رو بیرون کنند؟
موقع تحویل خونه من چکار باید بکنم؟
روند طلاق چند ماه ممکنه طول بکشه؟
ایشون به من خیانت کرده و قول ازدواج به شخص دیگه داده و بچه هم گرفته برده که فشار احساسی رو برای من زیادتر کنه تا مبلغ 200 ت توافق کنم و بچه هم بگیرم تا ایشون راحت به ازدواجش برسه.
بنظرتون چکار کنم؟
اگه ایشون قبول نکردن و برای من خونه اجاره نکردند چه مدارکی ازشون بگیرم که بتونم جهیزیه و وسایلم رو جابجا کنم و بعدا بابت این موضوع برام مشکل درست نشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.