مشاوره حقوقی رایگان - سند تراكتور

سلام خسته نباشيد
من يه تراكتور مزايده اي خريدم چجوري ميتونم سند به اسمم بزنم؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

طبق ماده 220 قانون مدنی، متعاملین به تمامی نتایجی نیز که به موجب عرف و عادت یا به موجب قانون، از عقد حاصل میشود، ملزم هستند.

فروشنده طبق عرف و عادت و مواد 46، 22 و 47 قانون ثبت، ملزم به تنظیم سند رسمی است و عدم قید آن در سند موجب برائت فروشنده نخواهد بود.

بنابراین به نظر میرسد، در قراردادهایی که عرفا و قانونا باید برای مبیع، سند رسمی تنظیم شود، چه این مطلب در قرارداد ذکر شده و چه ذکر نشده باشد، فروشنده ملزم به تنظیم سند رسمی خواهد بود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به ارگان مربوطه مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید مدارک مالکیت آن موجود باشد و برگ مزایده داشته باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام از شعبه مورد نظر پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام زمانی که مالی به مزایده گذاشته می شود می بایست برگه مزایده و سایر مدارک قانونی را داشته باشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به متن قرارداد مزایده و سن تراکتور دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق راهور موضوع را پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مدارک مالکیت آن موجود باشد و برگ مزایده داشته باشید بله

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که مدارک مالکیت و برگه مزایده در دست دارید می توانید از طریق ثبت اقدام نمایید