مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی ناجا

سلام بنده از پرسنل رسمی نیروی انتظامی هستم درحین ماموریت حکم جلب کیفری متهم تحت تعقیب داراب 11سال حبس بیش از 100فقره سرقت وزورگیری پس ازهماهنگی لازم جهت دستگیری وی اقدام که متهم باقمه این جانب رااز ناحیه دست راست وصورت ودندان مجروح که پس مراحل قانونی وشورا پزشکی توسوط شورا عالی

کمسیون 140پنج درصد جانبازی وپنج ورصد غرامت به بنده داده که پس از حراز از بنیاد شهید بنده وارد کمیسیون بنیاد شهید استان لرستان شدم کمسیون ب بنده رای صفر درصد داده حالا بنده راهنمای بفرماید چرا بنیاد پرسنل ناجاراردمی نماید مگه بند ه باسلاح سرد ازناحیه صورت لب دندان دست راست مجروح نشداام

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می‌توانید از طریق دیوان محترم عدالت اداری مطالبه نمایید ضمنا می‌توانید به رای صادره نیز در صورتی که قطعی نشده است اعتراض داشته باشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پاسخ دادم ازطریق دادراه با من تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما جانباز محسوب میشوید و باید از طریق بنیاد جانبازان پیگیری نمایید
و میتوانید شکایت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از طریق ارگان مربوطه و بنیاد شهید و امور ایثارگران جانبازان موضوع را پیگیری نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم از طرق اداره مربوطه بصورت حضوری پیگیری کنید رویه سازمان مختلف متفاوت است

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

به همکاران وکیل شهرتان همراه با مدارک مراجعه نمایید.با فرض صحت تمامی توضیحاتتان مستحق میباشید و به نتیجه میرسید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام

در این مورد باید گفت که برای دریافت جانبازی، اطلاعات و مدارکی که نشان دهنده آسیب‌های جسمی یا روانی که در حین انجام وظیفه به دست آمده است، باید تهیه و به بنیاد شهید ارائه شود. بر اساس این مدارک و اطلاعات، بنیاد شهید به شما امتیازات متناسب با وضعیت جسمی و روانی شما تعلق می‌دهد. در صورتی که بنیاد شهید به شما امتیازات متناسب با وضعیت جسمی و روانی شما را تعلق نمی‌دهد، می‌توانید با توجه به قوانین و مقررات موجود، از طریق مراجع قضایی یا اداری اعتراض خود را اعلام کنید.

همچنین، در صورتی که معتقدید حقوق شما مورد نقض قرار گرفته است، می‌توانید با مراجع قضایی و اداری مربوطه در مورد این تخلف شکایت کنید و از طریق قانون، به دفاع از حقوق خود بپردازید.