مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کمیسیون ماده 140

باسلام خدمت مشاوران محترم. بنده در سال 90 در حین ماموریت و دستگیری سارق 32 فقره داخل خودرو از ناحیه دست راست مجروح که منجر به شکستگی مچ دست و پارگی تاندون مثلثی دستم شده. و طی نظریه پزشکی قانونی دارای محدودیت دایم تا پایان عمر شده. و در کمیسیون پزشکی ناجا به من 8%معلولیت خدمتی دادن. حالا با این اوصاف چرا به من معلولیت خدمتی دادن. چرا جانبازی ندادن مگر نه اینکه با دستور مقام قضایی و فرمانده یگان اقدام به دستگیری و کشف اموال مردم شده چرا به من جانبازی ندادن. در حال حاضر چطور میتوانم اعتراض کنم و معلولیت خود را به جانبازی تبدیل کنم. چون دستم ناقص شده با دست راستم دیگه نمیتوان فعالیت کنم. واینکه ایا میتوانم به دیوان عدالت اداری شکایت کنم؟ باتشکر

پاسخ ها :

اعتراض به رای کمیسیون ماده 140 احراز جانبازی در حین ماموریت ناجا تبدیل معلولیت خدمتی به جانبازی جانبازی دیوان عدالت اداری