مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص جانبازی ناجا

بنده پرسنل رسمی ناجا هستم درسال 98درحین ماموریت متهم تحت تعقیب دارای 11سال حبس کیفری بیش 100فقره سرقت زور گیری جهت دستگیری وی درمخفیگاه توسط همدستان وی با قمعه ازناحیه صورت لب دندان دست راست مجروح پس از مراحل قانونی وشورای عالی پزشکی 5درصدجانبازی 5درصد غرامت برای بنده تعیین که توسط امور ایثارگران ناجا ب بنیاد شهید ارسال ک توسط بنیاد احرار پس از تشکیل کمسیون بنیاد رای برای بنده صادر شماداری صفر درصد جانبازی هستیدایا این حق کشی نیست ایا ب بنده جانبازی تعلق می گیردیا خیر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قانون تعلق می گیرد ، بارزترین دلیل هم این است که اگر همزمان باشما در همان ماموریت مأموری کشته می شد شهید محسوب می شد کما اینکه همین چند. روز پیش سرهنگ شهرکی در شهرستان سراوان شهید شهید شد.
از طریق مشاوره‌ تلفنی دادراه با من تماس بگیرید.
سرهنگ بازنشسته ارتش و وکیل دادگستری کشاورز هستم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
جانبازی منتفی است غرامات میتوانید مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به دیوان محترم عدالت اداری درخواست نوشته و خواسته‌ی خود را پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما جانباز محسوب میشوید و
و باید از طریق بنیاد جانبازان پیگیری نمایید
و شما میتوانید شکایت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله تعلق میگیرد
بهتر است وکیل بگیرید یا با وکیل متخصص در این خصوص صحبت داشته باشید

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

با این توضیحات و فرض صحت آن ها تعلق میگیرد.به همکاران وکیل شهرتان همراه با مدارک مراجعه نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
ابتدا باید با اداره‌ای که مسئولیت جانبازان ناجا را برعهده دارد تماس بگیرید و از آنها در مورد وضعیت جانبازی خودتان استعلام بگیرید.

همچنین، با توجه به اینکه شما ادعا می‌کنید که در سال 98 در حین ماموریت مجروح شده‌اید، اگر این موضوع در پرونده جانبازی شما در نظر گرفته نشده است، می‌توانید با تقدیم مستندات و شواهد مربوطه به اداره مربوطه اقدام به تجدید نظر در مورد تعیین درصد جانبازی خودتان کنید.