مشاوره حقوقی رایگان - معلول خدمتی

با عرض سلام و خسته نباشید. بنده از پرسنل مواد مخدر هستم و در سال گذشته حین یه ماموریت از ناحیه زانوی پا دچار مصدومیت شدم که مقداری مواد مخدر هم در ماموریت کشف کردید و تعداد 4نفر هم در این رابطه دستگیر شدند و پرونده ام در کمیسیون شورای عالی پزشکی مطرح و 15درصد جانبازی و 13درصد غرامت به بنده تعلق گرفت ولی در ماه پیش پرونده در کمیسیون ماده 140مطرح گردید و رای کمیسیون به معلول خدمتی تقلیل پیدا کرد. بنده به رای کمیسیون اعتراض کردم آیا امیدی هست که رای کمیسیون ماده 141به جانبازی باشد یا خیر لطفا راهنمایی بفرمایید ... ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگز مدارکتان مسجل باشد ممکن است تغییر یابد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر جانبازی تعلق نمی گیرد
به هر حال نظر کمیسیون مربوطه ملاک است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قابل پیش بینی نیست انشالله به نفع شما تغییر میکند

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

با سلام بله از طریق دیوان عدالت اداری در فرجه قانونی اقدام کنید