مشاوره حقوقی رایگان - درخواست استعلام از پلیس راهور چگونه است؟

شخصی با خودرو به ماشین من زد و فرار کرد که فقط توانستم شماره پلاکش را بردارم.دفتر قضائی دادخواست تامین دلیل صادر کرد و در آن درخواست استعلام آدرس راننده متواری را از شورای حل اختلاف خواست ولی شورای حل اختلاف فقط تامین دلیل را انجام داده و در خصوص درخواست استعلام آدرس و مشخصات راننده متواری اقدامی نمی کند. حال چه باید کرد؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دوباره مراجعه کنید و از قاضی شورا درخواست را بخواهید.
چنانچه این موضوع را در درخواست تامین دلیل خواسته باشید شورا باید انجام دهد.