مشاوره حقوقی رایگان - سوال بیمه

من چند وقت پیش تصادف کردم و کارشناس زده راننده متواری. می‌خواستم بدونم بیمه قبول می‌کنه یا نه؟

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

در صورت متواری بودن مقصر حادثه رانندگی، صندوق تامین خسارت‌های بدنی، مسئول جبران خسارت بدنی واردشده به زیان دیده است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگه بیمه شخص ثالث و یا بیمه بدنه باشید می توانید خسارت دریافت کنید

حمید ایرانپور

جناب آقای حمید ایرانپور :

صندوق تامین خسارت‌های بدنی، مسئول جبران خسارت بدنی واردشده به زیان دیده است

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
از طریق صندوق تأمین خسارات پیگیری کنید .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله درصورت متواری بودن راننده مقصر خسازات شما از صندوق تامین خسارات های بدنی پرداخت می گردد

حاتم برزگر جیحونی

حاتم برزگر جیحونی :

سلام
وقت بخبر
شما پیگیری قضایی بکنید و اگر راننده شناسایی نشد و اگر دچار صدمه بدنی شدید از طریق صندوق بهتون دیه پرداخت میشه

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

دیه از صندوق بیمه قابل مطالبه مي باشد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

صندوق تأمین خسارت‌های بدنی، مسئول جبران خسارت بدنی
واردشده به زیان دیده می باشد.

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام.بله باید شکایت کیفری کنید که بیمه پرداخت میکند

محمد آذرنژاد

جناب آقای محمد آذرنژاد :

یا سلام این امکان برای شما فراهم هست که بتونید دیه خود را دریافت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام سلام خصوص اینکه شخص مقصر متواری می باشد اگر خسارات بدنی متحمل شده اید می بایست به صندوق تامین خسارتهای بدنی مراجعه نمایید

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

سلام
چنانچه تحقیقات دادسرا منجر به صدور منع تعقیب به دلیل متواری شدن متهم گردد با رعایت سایر شرایط دیه از صندوق خسارات بدنی پرداخت خواهد شد.

یک وکیل :

درود؛
در مواردی که ضارب ومقصرایرادخسارت ونقصان فیزیکی(جان وجسم)مشخص نباشدوتحقیقات دادسرا به نتیجه نرسد ،طبق قانون مجازات اسلامی 1392 دیه و خسارت مصدوم ازبیت‌المال(صندوق تأمین خسارات مالی وبدنی)پرداخت میگردد.
مؤیدباشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خسارات بدنی از صندوق تامین خسارات های بدنی پرداخت می گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورت متواری بودن مقصر حادثه رانندگی، صندوق تامین خسارت‌های بدنی، مسئول جبران خسارت بدنی واردشده به زیان دیده است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله برای زمانی که مقصر حادثه مشخص نشود و یا متواری باشد امکان دریافت خسارت با تشکیل صورتجلسه وجود دارد

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام در صورت امکان از خدمات وکلای دادگستری استفاده نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانید با طی مراحل خسارت را اگر مقصر شناسایی شود از بیمه وگرنه از صندوق خسارات بدنی دریافت کنید.