مشاوره حقوقی رایگان - درخواست استعلام آدرس و مشخصات راننده متواری چگونه است؟

فردی با خودرو به ماشین من زد و متواری شد که فقط توانستم شماره پلاک اش را بردارم و با تماس با 110 مامور کلانتری صورتجلسه کرد. دفتر قضائی دادخواست تامین دلیل با درخواست استعلام فوق الذکر را صادر کرد ولی شورای حل اختلاف فقط تامین دلیل را انجام داد و در خصوص استعلام آدرس راننده متواری از راهور استعلام نمی کند. بدون این استعلام چگونه باید شکایت مطالبه خسارت را ادامه داد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

مطالبه خسارت از شخص متواری مقدور نیست چون خودتان باید او را معرفی و اموالش را شناسایی کنید