مشاوره حقوقی رایگان - ایا نفقه بهم تعلق میگیره؟؟

سلام من همسرم دست بزن داره و اخرین باری ک کتکم زد زنگ زدم پلیس اومد و پلیس هم بهم گفت خانوم ماشین بگیر بروخونه مادرت و همسرمم میگفت برو نمیخوامت و من اومدم خونه مادرم و بدنم کبود شده بود ولی پزشک قانونی نرفتم بعد یه هفته نامه عدم تمکین برام فرستاد و من درجواب نامه نوشتم اگر تعهد بدید منو نمیزنید من از شما تمکین میکنم و مشاوره نوبت گرفتم و اونجاهم گفت من نمیخوامش. من بچه یک ساله دارم و خرجی ندارم بدم چجوری نفقم ازش بگیرم وقتی زده عدم تمکین و میخواد ظاهر سازی کنه ک من خونه رو ول کردم درصورتی ک اون کتکم زد و من گفتم تعهد بده برمیگردم و خودش منو الان نمیخواد من باید چجوری قانونی عمل کنم؟؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

توضیح این موضوع خیلی وقت میخواد باید وقت مشاوره تلفنی از طریق دادراه بگیرید تا کامل توضیح دهم