مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

با سلام، همسرم برای تمکین آدرس شهرستان را اعلام نموده است. در حالی که منزل ما از ابتدا در تهران بوده. با این وجود اجرائیه تمکین گرفته و از اجرای احکام شهرستان به بنده زنگ می‌زنند. چه بگویم؟ می‌توانم با توجه به دادنامه‌های دیه و ضرب و شتم و برگه‌های پزشکی قانونی، بگویم امنیت جانی ندارم و این آقا تعادل روحی روانی ندارد؟ یعنی کاری کنم که نتواند حکم نشوز بگیرد؟ یا اعلام آمادگی تمکین کنم چون همسرم می‌خواهد نفقه ندهد و فقط برای همین دعوی تمکین بر پا کرده؟ اگر بگویم امنیت جانی ندارم و نمی‌آیم باز هم می‌تواند نشوز بگیرد؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

همه ی این دفاعیات را طی لایحه و شفاهی در دادگاه تمکین بیان کنید