مشاوره حقوقی رایگان - درمورد وام ازدواج

باسلام واحترم. خدمت شما عرض کنم شخصی بعنوان خرید وام ازدواج بشرط انجام تمام کارهای بانکی ازضامن تاکپی بعهده گرفت که ازمن بخرد ومن هم اعتمادکردم وکارت هم دست اوبود وام را دریافت کرده به من اطلاع نداده وهیچ پولی به من نداد وگفت چون سن تو بالای 46 است وام بهت ندادن منم پیگیرنشدم تادیروز رفتم بانک مطلع شدم وام واریز شده لطفآ راهنمایی بفرمایید چکارکنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر وام ازدواج متعلق به شما بوده است شما میتوانید شکایت نمایید و

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام توضیحات شما ناقص میباشد آیا قرارداد مکتوب دارید؟

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شخص مورد اشاره با دروغ گویی و اظهارات خلاف واقع ، شما را فریب داده است . شما از جنبه حقوقی می توانید ابتدا اظهارنامه برای فرد مورد نظر ارسال کنید و اذعان کنید که مبلغ توافق شده را پرداخت کند . در صورتی که به اظهارنامه پاسخ نداد ، بایستی دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر رویه بانک های مختلف در این زمینه متفاوت است باید پیگیری شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید اول اظهارنامه بدهید و اگر افافه نکرد هم اقدامات حقوقی متصور هست هم کیفری

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ازش شکایت کن.
ولی بهتره حضوری یا تلفنی مشورت بگیرید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،می توانید علیه او شکایت حقوقی و کیفری نمایید.
برای توضیحات بیشتر تماس بگیرید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان اقدام وطرح دعوا وجود دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکان طرح دعوی علیه ایشان وجود دارد

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام به جرم کلاهبرداری وتحصیل مال نامشروع میتونید طرح دعوای کیفری کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

از شما وکالت داشته؟
اگر کارت و رمز دستش بوده شکایت سرقت مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه خرید و فروش وام غیر قانونی است الزام خریدار وام به مبلغ توافق به نظر ممکن است دادگاه عدم استماع صادر کنه.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اول اظهارنامه بدهید و اگر افافه نکرد هم اقدامات حقوقی متصور هست هم کیفری

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

درصورت عدم پرداخت وام تحت عنوان ایفا ناروا شکایت شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
در اینجا دو مسئله مطرح شده است. اول اینکه شخصی وام ازدواج با شرایط خاصی از شما گرفته و پس از دریافت وام، هیچ پولی به شما نداده است. دوم اینکه شما پس از عدم دریافت وام، پیگیری نکرده بودید و حالا بعد از مدتی دریافت کرده‌اید و می‌خواهید بدانید چه کاری باید بکنید.

در مورد اول، اگر شخصی از شما وام با شرایط خاصی گرفته و پس از دریافت وام، هیچ پولی به شما نداده است، این امر مشکوک است و به نظر می‌رسد که شخص مذکور تخلفی انجام داده است. برای رفع این مشکل، ابتدا با این شخص مراجعه کنید و سعی کنید موضوعرا حل کنید. اگر موفق به حل مسئله نشدید، می‌توانید با مراجع قضایی یا مراجع حقوقی مربوطه مراجعه کنید

در مورد دوم، اگر شما پس از عدم دریافت وام، پیگیری نکرده بودید و حالا پول به حساب شما واریز شده است، می‌توانید با بانک تماس بگیرید و از آنها بخواهید توضیحات لازم را در مورد واریز وام به شما ارائه کنند. همچنین، می‌توانید با شخصی که وام را از شما گرفته،مراجعه کنید و از او توضیحات لازم را بخواهید. در هر صورت، بهتر است از راه‌های قانونی موجود برای حل این مشکل استفاده کنید و در صورت لزوم با مراجع قضایی یا مراجع حقوقی مربوطه مراجعه کنید