مشاوره حقوقی رایگان - کسب اطمینان از ادعاها

با درود فراوان

بنده چند وقت است که با خانمی آشنا شده ام و قصد ازدواج با اون رو دارم. این خانوم طبق گفته خودش قبلا 2ماه نامزد و 4ماه عقد بوده است.
من به اون خانوم گفتم که مدارک طلاق و شناسنامه اش رو بیاره برام تا ببینم که دختر است یا زن. این خانوم می گوید که من شناسنامه ام را میخواهم سفید کنم یعنی اینکه نام اون فرد رو از شناسنامه اش حذف کند بعد که شناسنامه آماده شد، یعنی نزدیک به 1ماه دیگر مدارک طلاق همراه با شناسنامه را میاوررد تا من ببینم.

1-آیا اگر این فرد باکره نباشد میتواند با استفاده از وکیل و با ترفندهای غیرقانونی شناسنامه اش را سفید و مدارک طلاق را تغییر بدهد؟
2-برای اطمینان از صحت حرفهایش چه راهی را پیشنهاد میکنید؟

با سپاس فراوان

پاسخ ها :

یک وکیل

مجبور نیستید با کسی که به او اعتماد ندارید ازدواج کنید . شما حق تجسس در زندگی دیگران را ندارید