مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مترو

با سلام و احترام
اخیرا به دلیل احداث خط جدید مترو در محدوده محل سکونت ما، صدای مزاحم و ناخوشایند ایجاد شده در هنگام عبور قطار، موجب سلب آسایش اهالی ساختمان شده است. لطفا راهنمایی بفرمائید در این خصوص چطور می توانیم از مترو تهران شکایت کنیم؟
با سپاس

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شکایت نمایید و توسط کارشناس بررسی خواهد شد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام به دیوان عدالت اداری شکایت کنید یا در سایت شهرداری یا به بازرسی کل کشور یا بشماره تماس1888

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق نظر کارشناس طرح دعوی کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر اهالی تعداد زیادی باشند و مخل آسایش و آرامش آنان شده باشد می‌توانیم جلوی حفاری های مترو را گرفت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل این که برای شما مزاحمت ایجاد شده است و با تولید آلودگی صوتی نا به هنجار و غیر متعارف ، از شما سلب آرامش شده است ، می توانید علیه سازمان مترو در دیوان عدالت اداری طرح شکایت کنید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است
لکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اعلام شکایت کنید تا توسط کارشناس رسیدگی شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا تامین دلیل کنیدو بر مبنای آن شکایت خود را مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

علیه سازمان مترو در دیوان عدالت اداری طرح شکایت کنید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از،طریق معاونت بهره برداری مترو اعتراض خود را منعکس نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تامین دلیل نمایید ، پس از آن شکایت از شهرداری در دادسرای مسئول به رسیدگی به جرایم شهرداری

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قبلا نیز پاسخ داده شده بود
در این خصوص نیاز است که شکوائیه تخصصی توسط یک وکیل تنظیم نمایید
در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... به نظر می رسد که می توان دعوی مطالبه خسارت مطرح کرد