مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری زمین منابع طبیعی

سلام قطعه زمینی رو در قالب طرح تصرف نموده ام. تمام کارهای اداری از جمله استعلامات، کمیسیون چند نفره امور اراضی، نامه تخصیص ، موافقت نامه اصولی، همه را دریافت کرده ام.. الان فقط نامه تنظیم قرارداد اجاره مانده که رییس جهاد کشاورزی انجام نمیده و‌موافق واگذاری نیست... راه حل قانونی چیست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یعنی هیچ حقی نداری تصرف شما غیر قانونی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که شما تمام مراحل قانونی و رسمی را طی نموده اید و جهاد کشاورزی به طور غیر موجه، ممانعت می کند ، قادر هستید که از طریق دیوان عدالت اداری ، حقوق خویش را مطالبه کنید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید دید علل عدم موافقت، قانونی است یا غیر قانونی

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نیاز به بررسی اسناد و مدارک‌است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول باید نظر جهاد کسب میشد و بعد سایر موارد پیگیری میشد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بستگی به نوع کاری که شما قرار است انجام دهید دارد، اجاره به شرط تملیک است؟

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون حتما باید ابتدا توسط هیات 7 نفره اداره امور اراضی و اداره منابع طبیعی با واگذاری زمین موافقت نمایند

و سپس باید قرارداد واگذاری توسط اداره امور اراضی و جهاد کشاورزی تنظیم گردد و

و شما باید فقط موافقت رئیس اداره جهاد را بدست آورید
و انجام اقامه دعوا هم صحیح نمیباشد

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

میتونید دادخواست بدید به دیوان عدالت اداری