مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه

با سلام
همسر بنده با تحریک برادرش منزل را ترک کرده. بخاطر یک مشاجره بین من خانومم اون از منزل رفته
و برادرش بجای راهنمایی ایشان متاسفانه حق بازگشت نمیده و میگه باید بیایی کتبی قول بدی

آیا میتوانم طی ارسال اظهارنامه به برادر خانومم نسبت به دخالت هایش تذکر بدهم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است به همسرتون اظهارنامه ارسال کنید و اگر تمکین نکرد می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید.
به برادر خانومت اظهارنامه ارسال کنید نتیجه ای نخواهد داشت.