مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت

سلام
چند ماه پیش برای کسی ضامن شدم که وام بگیره و به بانک سفته دادم، حالا این شخص اقساطش را پرداخت نمیکنه و بانک از حقوق من کسر میکنه، میخام از این شخص شکایت کنم، لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

محمدتقی صدیقی چافجیری

جناب آقای محمدتقی صدیقی چافجیری:

سلام ، می توانید مجموع اقساط پرداخت شده توسط شما را ، حسب مورد از شورای حل اختلاف یا دادگاه مطالبه کنید ، همچنین می توانید پس از استهلاک تمام اقساط نیز کل مبلغ را مطالبه نمایید.

نصراله  نامدارپور

جناب آقای نصراله نامدارپور:

سلام شما گواهي پرداخت اقساط از بانك بگيريد ودادخواست مطالبه بدين