مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره راجع به خیانت در امانت

سلام، با شریکم یک آبمیوه ای باز کردیم، بعد از یکسال به مشکل خوردیم و بستیم.
( خارج از محیط و شرایط کاری) ، برج 10 سال 1397 ، مقدار 250 گرم طلای 18 عیار به ایشان امانت دادم تا با آن کار کنه و ماهیانه مبلغی به بنده بدهد، که تا الان نه یک قران پول داده ، نه اصل طلا را میده.
در رسیدی که از ایشان گرفتم ، ایشان به صراحت نوشته 250 گرم طلا از بنده بصورت امانت گرفته و عندالمطالبه میباشد.امضا ، اثر انگشت، امضای شاهد پای رسید ، زده شده.ضمنا 2 نفر هم ( شاگردان مغازه) ، شاهد بودند که ایشان طلا را از بنده گرفته است.
لطفاً راهنمایی بفرمایید که چگونه خواهد شد؟
بنده باید کجا برم و چه کاری انجام دهم؟ و در آخر چه مقدار زمان طول خواهد کشید تا ایشان یا طلا را با سودش بدهد یا زندان بیفتد؟
ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

با سلام
ابتدا اظهارنامه ای مبنی بر درخواست استرداد طلا ها رو براش ارسال کنید و اعنوان کنید در صورت عدم اترداد شکایت کیفری خیانت در امانت مطرح خواهید کرد
و نهایتا اگر پاسخی نداد شکایت کیفری رو مطرح کنید
08122348603 در صورت نیاز به وکیل تماس بگیرید