مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما بابت رد نکردن بیمه

سلام.
من 12 سال در کارگاهی مشغول بکار بودم و در این مدت بیمه نشده بودم. از این مدت پرینت حساب حقوق برای 9سال را دارم.
به اداره کار شکایت کردم ولی در موقع بازرسی کارفرما ماشین آلات کارگاه را تخلیه و کارگرهای دیگر هم در کارگاه نبودن و کارفرما مدعی شده من اینجا مشغول بکار نبوده ام و کار را در منزل انجام میدادم. بازرس اداره کار هم اشتغال من در کارگاه را تائید نکرد.
لطفا بنده را راهنمایی کنید چه کنم و اقدام بعدی چه باشد؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

پس از صدور رأی می توانید اگر خلاف میلتان بود اعتراض کنید و مدارک بیشتر مثلا شاهد ببرید.