مشاوره حقوقی رایگان - درگیری.پاپوش.صحنه سازی

سلام و خسته نباشید. داداش منو یک هفته پیش ریختن داخل خونه و گرفتن و بردنش از طرف اطلاعات و دوروز بعدش بردن دادگاه و باز آوردن بازداشتگاه اطلاعات هنوز داخل بازداشتگاهه و فقط گفتن که فلانی شاکیه و فیلم داره ازش و تشخیص دادن از شواهد که برادر من بوده و رفته در خونه و اسلحه کشیده و تیر هوایی زده و میگن که آیفون فیلم رو ضبط کرده و صورت داداشمم همراه با دونفر دیگه که بوده فقط صورت داداشم باز بوده و فیلم رو هم اصلا نشون نمیدن و فردا نوبت دادگاه داره. ولی من مطمئنم که اون نبوده آخه ما با هم خارج از اون منطقه بودیم و این یه پاپوشه و صحنه سازی. ولی مدرکی برای ثابت کردن حرفمون نداریم. خواهشمندم راهنماییم کنید که چکاری باید انجام بدم. با تشکر

پاسخ ها :

پرهام پیران

جناب آقای پرهام پیران:

سلام
پرونده برادر شما در مرحله تحقيقات است لذا صرفا به وكيل دادگستري اجازه دسترسي به پرونده داده ميشود و با توجه به اهميت موضوع حتما به وكلاي محترم دادگستري مراجعه فرماييد

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بزرگوار این موضوع در قالب یک مشاوره دوخطی نمی گنجد.وکیل باید ورود کند وپرونده را مطالعه ودفاعیه آماده کند.یاالله