مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سفته

سلام بنده از شخصی 5میلیون طلب داشتم ولی 10میلیون سفته گرفتم که اگر در تاریخ مقرر پرداخت نکنه وصول کنم یه کاغذ هم نوشت که ایشون 5 میلیون بدهی داره ولی 10میلیون سفته داده که اگه تو تاریخ مقرر پرداخت نکنه بگیرم ولی خودش امضا نکرد من زیرش امضا زدم و رسید هم دسته منه و اون عکسش رو داره. الان وصول نکرده 1ماهم وقت اضافه دادم. میخواستم ببینم 10میلیون رو اگه اجرا بذارم واسه خودم مشکل پیش میاد با اون کاغذ؟؟

پاسخ ها :

مصطفي  ضيغمي

جناب آقای مصطفي ضيغمي :

سلام خیر مشکلی پیش نمی اید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
درصورتیکه اصل رسید نزد او نباشد خیر

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
سفته راکه شمانباید امضابزنی
سفته راباید خود اون ادم امضاوصادرکند اگراون امضانکرده باشد نمیتونید علیه اش روسفته شکایت کنید