مشاوره حقوقی رایگان - سفته

با سلام میخوام بپرسم چطور به سفته شکایت کنم حسابهای طرف مسدود شود طرف شهرداری حقوق میگیرد من علاوه بر سفته فاکتور هم دارم اثر انگشت زده ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

توضیح زیادی دارد وقت مشاوره حضوری یا تلفنی بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا نسبت به واخواست نمایید و سپس دادخواست مطالبه وجه سفته مطرح بفرمائید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا میبایس رفته را در مهلت مقرر واخواست نمایید و سپس اقدام کنید و در واحد اجرای احکام پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تقاضای تامین خواسته جهت توقیف1/4 حقوق وی را دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اولین قدم برای اقدام روی سفته ها واخواست آنها است باید به صورت حضوری به دادگستری شهر خودتان مراجعه کنید و واخواست کنید سفته ها را بعد دادخواست داده شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست مطالبه وجه و تامین خواسته را مطرح نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. در سررسید سفته ابتدا واخواست آن را درخواست نمایید سپس دادخواست تامین خواست و مطالبه وجه را تقدیم دادگاه نمایید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری شود .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به به دادگستری محل سکونت خود مراجعه نمایید جهت واخواست سفته ها ا
اگر زمان بگذرد یکسری امتیازاتی را از دست می‌دهید پس از آن تقاضای مطالبه وجه سفته ها را به همراه تامین خواسته ارائه دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
برای مطالبه از سفته و مسدود کردن حساب طرف، می‌توانید به دادگاه مربوط به محل اقامتگاه صادرکننده سفته مراجعه کنید و دادخواست خود را به صورت رسمی به دادگاه ارائه کنید. همچنین، می‌توانید با واخواست سفته و تقاضای تامین خواسته درخواست مسدود کردن حساب را از آن‌ها بخواهید. برای این کار، باید مدارکی مانند سفته و واخواست خود را ارائه کنید

موفق باشید