مشاوره حقوقی رایگان - دعاوی حق مطالبه سفته

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای شریف و زحمتکش
بنده طی پرونده مطالبه وجه که خواهان میباشم مبلغ360میلیون از خوانده سفته دارم و حتی یک قرارداد فی مابین دستی نوشتیم و دو نفر هم شاهد آنرا امضا کرده است در ان شماره سفتها قید شده و در صحت سلامت عقلی و روحی اقرار به دریافت 360میلیون بصورت (کارت به کارت..وجه نقد..دستگاه کارتخوان..جنس برای سوپرماکتش)کرده است...حال بعد از یکسال از طلبم امتتاع میکنه و متواری میباشد...حالا وکیل ایشان اماده در جلسه دادگاه دو تا شاهد ارائه داده که مبلغ 180میلیون میباشد و یکی از شاهدها میگوید که 50میلیوت گوسفند به من داده است هرچند نفر اول بیشتر مطلع تلقی میگردید تا شاهد چون گفتش یک روز به مغازه خوانده رفته ام و گفته 180میلیون بدهی دارم..و وکیل ایشان چند تا اسلیپ بانکی اورده به اسم شخصهایی که اصلا من نمیشناسم آنهارا و ادعای پرداخت میکند..در صورتی که من از روز اول تا به الان پیامکها را دارم و به هیچ عنوان درخواست پول به حساب شخص ثالث نکردم
حال سوال بنده ک وقت شما وکلای شریف را به ناگزیر گرفته ام این است که طبق این مدارک و شواهد موجود ایا حق بنده با دو تاشاهد الکی و اسلیپهای بانکی ک اصلا نمیشناسم پایمال میشود؟؟طبق مدارکی که در بالا به ان اشاره فرموده ام..فعلا منتطر رای قاضی هستیم و دلشوره این قضیه خواب شبانه رو از من گرفته

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دفاع درستی داشته باشید خیر نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و
باید از پرونده اطلاعات بیشتری به وکلا دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدارک و مستندات نیاز به بررسی دارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تشخیص شهادت شهود با دادگاه وقاضی رسیدگی کننده می باشد. در خصوص تعهد سفته بدهکار اگر مدعی پرداخت قسمتی از آن می باشد باید مدارکی ارائه دهد که پرداختی هایش بابت سفته های موضوع دعوا باشد . به هرحال تشخیص قاضی ملاک است.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی اظهارنظر قطعی با عنایت به پیچیده بودن موضوع نیاز به بررسی مدارک و گفتگوی متقابل دارد

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

اولا .نتيجه قابل پیش بینی نیست. در ثانی جهت پاسخ دقیق مدارک باید روئیت شود

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

بستگی به مدارک و اظهارات شما دارد.حتما از یک وکیل دادگستری ،حد اقل برای مطالعه پرونده و تنظیم دفاعیه کمک بگیرید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

این که شخص دین شما را به حساب شخص ثالثی واریز کرده مشکل خودش است و تا زمانی که نتواند حواله کرد شما به شخص ثالث را اثبات کند از دینی که به شما دارد تبرئه نمی شود چرا شهود را جرح نکردید یا اسناد و مدارکی متناقض با �ادت شهود ارائه ندادیدبهتر بود با وکیل پرونده را پیگیری می‌کردید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

موضوع نیاز به بررسی مدارک دارد.

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام
احتمال داره با همون شهود دادنامه برعلیه شماصادربشه

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما در صورتی که پرداخت ها را قبول نداشته باشید می توانید آنها را انکار کنید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بر طبق آنچه اظهار کرده‌اید به نفع شما میشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به نوع شهادت اخذ شده از شهود دارد. تشخيص با قاضی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ساده شما نیاز به بررسی جزئیات دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
انشااله رای می گیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما چندین بعد دارد حقوقی و کیفری که باید هرکدام از ابعاد سوال را تک تک مورد بررسی دقیق و کامل قرار داد و سپس به جواب قطعی رسید سپاس

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

منتظر رای دادگاه باشید . چنانچه اعتراضی یود پس از صدور رای میتوانید به رای بدوی اعتراض ثبت نمایید . حهت مشاوره ارتباط برقرار نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک جهت مشاوره متناسب با موضوع خواهد بود