مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طریق اثبات عسر و حرج

2سال عقد هستیم همسرم به دلیل اجرا گذاشتن مهریه و نفقه تمکین زده و منزل مشترک پدرشوهرم را معرفی کرده و رد شده اگه منزل مستقل تهیه نکند میشه عسر و حرج ثابت و طلاق گرفت یا من هم باید تقاضا منزل مستقل بدم به ایشان و اگر تهیه نکرد دلیل عسر و حرج داشته باشم ؟

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

با ردشدن درخواست تمکین وعدم تهیه منزل مستقل عسروحرج شما اثبات میشه ولی عسروحرج تنها منزل مستقل نیست بلکه عدم پرداخت مخارج و بیکاری وکتک کاری و....شاملش میشه