مشاوره حقوقی رایگان - عدم صلاحیت شورای حل اختلاف

با سلام و درود
همسر من ( زوجه ) شکایت ابطال سند خودرو ( بعلت معامله به قصد از فرار از دین ) از طریق شورای حل اختلاف کرده بود که مقوم به 10 میلیون بود که پس از اعتراض من به نرخ پرونده به کارشناسی رفت و پس از چند روز در سامانه نوشت شد قرار عدم صلاحیت
سوال من این هست از شمار بزرگوار که ایا شورای حل اختلاف خودش پرونده را مستقیم ارسال میکنه به دادگاه با همان لایحه دفاعی که به شورای حل اختلاف تقدیم کردم یا پرونده اینجا مختومه شده و خانومم باید مجددا هزینه دادرسی پرداخت کنه و شکایت و مجدد از طریق دادگاه دنبال کنه
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شورای حل اختلاف خودش پرونده را به مرجع صالح باید بفرستد