مشاوره حقوقی رایگان - پرونده مختومه است

با سلام من یه پرونده سرقت داشتم که تو کلانتری رضایت شاکی رو گرفتم ولی پرونده برا صدور حکم اول به دادیاری ارجاع شد بعد به دادگاه بعد قاضی بهم گفت یا حکم بخشش میزنم یا جریمه و الان از طریق سامانه ثنا پیام اومد که رای صادر شد رفتم سایت ثنا نوشته بود پرونده شما مختومه است این یعنی قاضی بخشیده

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

تا متن رای را نخوانید نمیشود حدس زد ممکن است تبرئه باشد یا جریمه