مشاوره حقوقی رایگان - کسر از آمار در پرونده کیفری

سلام و خسته نباشید برادر شوهر من یه چک داشتند که جلوی چک را بستند و نگذاشتند چک پاس بشه البته با اون طرف در دادگاه خیانت در امانت پرونده دارند ولی تمام پول اون چک به اضافه پولی که برای این مدت پرداخت نشده را هم پرداخت شده ولی هنوز حکم منع تعقیب نخورده و الان براشون اومده که کسر از آمار شده و پرونده مختومه است این به چه معناست

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید حضورا از شعبه پیگیری کنید علت مختومه شدن پرونده دلایل زیادی دارد توصیه میشود حضورا مراجعه کنید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

باسلام-وقتی که پرونده از آمار کسر می شود یعنی رسیدگی به پرونده پایان یافته و دادگاه حکم یا قرار خود را صادر کرده،حال امکان دارد حکم یا قرار برای شما صادر و ابلاغ شده باشد که در ابتدا باید این موضوع بررسی شود در غیر اینصورت باید حضورا در شعبه حاضر و موضوع را پیگیری نمائید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قرار صادر شده و پرونده مختومه ایت اگر اعتراضی ب قرار دارید باید در مهلت قانونی اعتراض کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده بعد از رسیدگی در شعبه دادسرا قرار صادر می شود و پرونده مختومه و کسر از آمار می شود اگر قرار منع تعقیب باشد به شما ابلاغ خواهد شد و اگر قرار جلب به دادرسی باشد پرونده جهت رسیدگی به دادگاه ارسال می شود.
می توانید حضورا از طریق شعبه پیگیری کنید یا منتظر ابلاغ باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حضوری به شعبه مربوطه جهت پیگیری مراجعه شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

ممکن است قرار صادر شده باشد حضورا به شعبه مراجعه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق شعبه مربوطه پیگیری نمایید ، کسر از آمار می تواند علل گوناگونی داشته باشد از جمله صدور قرار منع تعقیب یا جلب به دادرسی

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کسر از آمار یک روند اداری است منتظر ابلاغات باشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کسر از امار و مختومه شدن پرونده بیش 15 دلیل ممکنه پیش بیاد بنا براین باید حصوری بره پیگیری کنه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست به شعبه مراجعه نمایید هر علتی می تواند داشته باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
احتمالا موقتا از آمار کسر شده .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت پیگیری روند پرونده حضوری پیگیری نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بصورت حضوری به شعبه مراجعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

احتمالا قرار نهایی صادر واتخاذ تصمیم گردیده است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

یعنی رسیدگی به پرونده پایان یافته و دادگاه حکم یا قرار خود را صادر کرده

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

کسر از آمار لزوما به معنی منع تعقیب نیست اما ممکن است به هر دلیلی پرونده از رسیدگی شعبه خارج شده باشد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دو حالت ممکن است یا قرار منع تعقیب صادر شده و یا جلب به دادرسی که در این صورت شما را به دادرسی در مرحله بعدی دعوت خواهند کرد