مشاوره حقوقی رایگان - اعسار و تقسیط از محکوم به

با سلام و خسته نباشید
بعد از صدور حکم از طرف شورای حل اختلاف و محکوم شدن محکوم علیه به مبلغ سه میلیون خوانده تقاضای اعسار و تقسیط دادن که در جلسه ی اول رسیدگی به دادخواست اعسار ایشون نیومدن مدیر دفتر به دروغ گفت من بهش ابلاغ نکردم و گفت شماره ملیشو نداشتم. در صورتیکه ایشون ثبت ثنا داشتن و در تمام پرونده شماره ملی ایشون وجود داشت. تجدید جلسه شد برای 20 روز بعد اما ایشون نه خودش نه شهودش تشریف نیاوردن و من که شاهد معارض داشتم که گواه بده ایشون در خانه مستاجری زندگی نمیکنه طبق ادعاهای ایشون. شورا گفتن چون ایشون نیومده دیگه رد دعوی میشه و نیازی به شهود شما نیست و حکم اجرایی میشه. اما بعد از رد دعوی اعسار ایشون دوباره بیست روز برا تجدیدنظر گذاشتن. سوالم اینه من میتونم با تامین و ضامن حکم رو الان اجرایی کنم؟ اگر جواب مثبته لطفا توضیح بدین چگونه و منظور از تامین و ضامن جهت اجرا شدن حکم چیه ؟
یا باید باز منتظر بمونم باز آقا بعد از بیست روز بره و اعتراض کنه به رد اعسارش؟ اگه اعتراض کنه چون در هیچکدام از دو جلسه ی رسیدگی به اعسار ایشون حضور بعمل نیاوردن اعتراضش رد میشه ؟یا باید منتظر تجدیدنظر باشم. راجب تخلف مدیر دفتر باید چیکار کنم که دادرسی منو به تعویق انداختن.
خسارت تاخیر تادیه و تمام خسارتی که ایشون با وقت کشی بهم وارد کرده رو چه جوری ازش بگیرم. قسط ماشینم عقب افتاده و بواسطه ی تصادف با ایشون شغلمم از دست دادم. سرویس مدرسه بودم که ماشین متوقف بود و نتونستم سرویس بردارم

پاسخ ها :

مینا عبدل زاده مقدم

مینا عبدل زاده مقدم :

سلام بایستی منتظر قطعیت حکم صادره باشید.تخلفی برای مدیر دفتر به چشم نمیخوره.در صورت صدور حکم ابطال دادخواست به احتمال قوی تجدیدنظرخواهی ایشان رد میشه

محمد سعيد  ثمري

محمد سعيد ثمري :

استان :

راي بايد قطعي بشود تا بتوانيد نسبت به اجراي ان اقدام كنيد.