مشاوره حقوقی رایگان - منع تحصیل زوجه

با سلام خسته نباشید همسر بنده هیچگونه معاشرتی با بنده نداره ترک منزل کرده و در منزل پدرشون هستن حکم ناشزه بودن هم صادر شده الان در حال تحصیل هست شهر دیگری دانشگاه هستن و خوابگاه گرفتن آیا میتونم مانع خوابگاه رفتنشون بشم چون با هم زندگی مشترک داشتیم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می بایست دادخواست منع تحصیل زوجه با دلایل تقدیم دادگاه نمایید.،ملاک تشخیص دادگاه می باشد .