مشاوره حقوقی رایگان - دخالت‌های پدر و مادر همسرم زندگی را بر ما جهنم کرده

باعرض سلام وخسته نباشی خدمت همه مشاورین ووکلا عرضم این هست که خانم بنده 10روزپیش جروبحثی باهم کردیم که بعد از اون جریان دوباره آشتی کردیم دوسه روز که گذشت بنده از سرکارکه اومدم خانمم خانه رو ترک کرده وبچهارو تنها توخونه گذاشته ورفته خونه مادرش زنگ زدم میگه من دیگه نمیام الان 10تاپرونده دراین 13سال زندگی بامن داره که هی شکایت کرده بازاومده رضایت داده دوسه ماه یکبار خودش دعوامیکنه میره یک هفته بازمیاد حتی بچه دوساله روهم میزاره بخاطرکارهای احمقانه این زن بنده از سرکار اخراج شدم مجبور شدم بچهارونگه دارم الانم رفته مهریش رو اجرا گذاشته وهزارتاتهمت دیگه زده پشت سرم این بازه دوم یا سوم هستش که میزاره اجرا بازمیاد رضایت میده میگم ای مسخره بازیا چی هست میگه بتو ربطی نداره میخوام انتقام بگیرم لطفاراهنمایی کنید که ازکجاوچجوری حقم را بگیرم ممنونم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به مشاوره خانواده مراجعه کنید و دادخواست الزام به تمکین بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که به جهت اشراف کامل بر موضوع مطروحه ، تمام جوانب امر مورد بررسی قرار گیرد تا پاسخ مناسب حقوقی و در خور ارائه شود تا مساله حقوقی شما مرتفع شود .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد