مشاوره حقوقی رایگان - احضاريه تعيين مهلت جهت انجام کاري براي شخص ذي سمت و مرتبط

سلام من یه مدت با یه دختری صیغه شدیم برا آشنایی صیغه موقت بعد تحقیقاتمون و این که متوجه شدیم مشکل روانی داره و اینکه سابقه خودکشی داره و اینکه قبلا رابطه جنسی داشته منصرف شدیم بعد پایان مدت صیغه الان خونواده طرف ازم شکایت ضرب و شتم تهدید ازاله بکارت و توهین کردن دادگاه اول رد کرده و منع تعقیب برام صادر کرده الان بعد پایان مدت اعتراضشون این ابلاغیه برام اومده و علت حضورم زده ادای توضیح میشه لطفا راهنمایی کنید موضوع چیه و اینکه زده درصورت عدم حضور جلب

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام برای تصمیم گیری در خصوص قرار منع تعقیب صادره، معمولا توضیحات طرف مقابل دریافت می شود. لزوما به معنی مجرم شناختن شما نیست. اما بهتر است همراه وکیل مراجعه کنید