مشاوره حقوقی رایگان - مسئله تنصیف

من با همسرم اختلاف دارم و تکلیف همه حق و حقوقش تو دادگاه مشخص شده و حتی بابت مهریه با فروش منزل و ماشینم در مزایده 250 میلیون تومن حدشان بهم دادن و بقیه رو به خانم باقی مانده رو هم قسط بندی کردن یک سال پس از مزایده من دادخواست طلاق دادم و با وجود اینکه مبلغ حدشان همان سالها هزینه شد و خانم هیچ مدرکی دال بر موجود بودن مبلغ حدشان نیاورده و بابت پولی که نیست چون دادگاه تجدید نظر بدون بودن مدرکی برای بودن پول 100 تومن تنصیف تعیین کرده دیوان هم همون رو تایید کرده میتونم این رای رو اجرا نکنم و دوباره دادخواست بدم با نوحه به اینکه یکبار دیوان مبلغی برای تنصیف مشخص کرده امیدی به حذف این مبلغ در دادخواست دوباره هست؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در صورتیکه دیوان هم تایید کرده باشد خیر کاری نمیتوانید انجام دهید .