مشاوره حقوقی رایگان - تنصیف اموال

شوهرم درخواست طلاق داده قاضی در جلسه حکم داد که 3دانگ خانه رو بنامم بزنه اما الان که حکم نهایی از طریق ابلاغیه ثنا آمده نوشته 2 دانگ برای زوجه. سوالم اینه که چرا حکم گفته شده با حکم مکتوب فرق داره؟ آیا ممکنه اشتباه ثبت شده باشه یا نه؟ من میتونم بگم که قاضی در جلسه 3 دانگ از خونه رو اعلام کرده و اعتراض کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر ظاهرا رای صحیح میباشد ولی میتوانید تجدیدنظر خواهی نمایید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود اگر در جلسه گفتند 3 دانگ میتوانید لایحه تصحیح رای بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

ما چیزی تحت عنوان حکم مکتوب با حکمی که در ثنا میاد نداریم حکمی قابل اثر است که در ثنا آمده باشد چیزی که شما میفرمایید صورتجلسه است نه حکم حکم همان موقع صادر نمی‌شود تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ملاک دادنامه است.... مگر اشتباه صورت گرفته باشد.
همیشه نصف اموال نیست0تا50 متغییر است در تنصیف به تشخیص دادگاه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سر مستحضر باشید که دادگاه محترم در جلسه رسیدگی رای صادر نمی نماید شاید منظور شما گفتار های کلامی در جلسه می باشد آنچه که در رای دادگاه آمده قابلیت استناد دارد اگر اشتباهی رخ داده باشد می بایست فوراً درخواست اصلاح رای نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به شعبه مراجعه وپیگیری حضوری داشته باشید امکان اشتباه تایپی وجود دارد

فاضل شاهملکی

جناب آقای فاضل شاهملکی :

سلام درخواست اصلاح حکم کنید یحتمل حکم صادره اشتباه نوشتاری دارد

یک وکیل :

سلام و درود بله می توانید از دادگاه درخواست اصلاح رای را به نماید دادگاه مبادرت به صدور رای اصلاحی می نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام حضورا پیگیری کنید اگر اشتباه سهو قلم بوده تقاضای اصلاح رای کنید و اگر اشتباه نبوده به رای اعتراض کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله موضوع را از طریق دفتر شعبه پیگیری کتید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله طی لایحهدای مستدل و مستند اعتراض کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اعتراض نماييد و حتما فوري به شعبه مراجعه و با قاضي گفتگو نماييد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

شرط نصف کردن اموال به این معنی است که مرد در عقد نامه تعهد می کند در صورت جدا شدن از زن بدون دلیل موجه و بدون تخلف زن از وظایف خود، هر آنچه را که در زمان زندگی مشترک به دست آورده است؛ پس از طلاق نصف آن را به همسر خود منتقل کند. که به نوعی شرط فعل به حساب می آید.

شرایطی باید با هم جمع بشوند تا زن بتواند بعد از طلاق، نصف دارایی مرد را مطالبه کند.

این شرایط عبارت اند از:

طلاق به درخواست مرد باشد : پس حتی اگر در عقد نامه برای تنصیف دارایی شرط شده باشد اما طلاق به درخواست زن باشد امکان تنصیف دارایی وجود ندارد. همچنین حتی اگر طلاق به درخواست مرد باشد؛ اما علت طلاق تمکین نکردن زن باشد؛ باز هم زن مستحق نصف دارایی نخواهد بود.

تنها در طلاق این امکان وجود دارد : پس اگر ازدواج فسخ شود و یا انفساخ پیدا کند و یا این که یکی از طرفین فوت شود؛ این شرط هم محقق نمی شود.

نصف اموال مختص بعد از عقد است : نکته مهم این که اگر طلاق رخ بدهد اموالی نصف می شود بین زن و مرد که بعد از عقد به دست آمده باشد و اموال به دست آمده قبل از عقد توسط مرد به این امر ارتباط پیدا نمی کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ملاک رای می باشد مگر در صورتجلسه طور دیگری تعیین شده باشد که می توانید درخواست اصلاح دهید
اصولا تا نصف اموال جهت تنصیف اعمال می گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول برو پیش قاصی ودرخواست اصلاح رای بده بعد اگه قبول نکرد تجدیدنظرخواهی کن

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق ارسال لایحه در دفتر خدمات قضایی تقاضای اصلاح حکم را نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بنظر رای به صورت صحیح صادر شده است لیکن می توانید در مهلت مقرر قانونی درخواست تجدید نظر خواهی نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به صورت حضوری از طریق شعبه پیگیری کنید.