مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت کامل حق بیمه نسبت به حقوق

با سلام
من سه ساله در یک شرکت مشغول به کار شده ام که لیست بیمه رو حداقل حقوق رد میکنن در صورتی که حقوق بنده خیلی بیشتر از حداقل می باشد برای رسیدگی به این موضوع باید چه کاری انجام بدم حتی ساعت کاری رو هم حداقل میفرستن عنوان کاری رو هم کارگر ساده رد میکنن

پاسخ ها :

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با اسناد و مدارک مثبته مراجعه بفرمایید قسمت بازرسی تامین اجتماعی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد
بدیهی است
دادخواست باید خطاب به اداره کار محل کارگاه باشد
ابتدا نسبت به احراز هویت شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید